Hvem er egentlig BANKS?

MAN SKULLE KANSKJE TRO at en relativt lite etablert artist som har lagt ut telefonnummeret sitt på Facebook-pagen sin fordi hun angivelig hater sosiale medier, ikke skulle være den aller vanskeligste å få tak i for et intervju. Men, det viser seg at hun har byttet ut telefonen med et management som aller helst vil at all kontakt skal foregå via e-post, og som vil ha full kontroll over alle bildene som blir tatt av henne. Hvem er BANKS egentlig? Den nye Lana Del Rey? NATT&DAG tok en e-post-prat med Jillian Banks i et forsøk på å bli klokere på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X