Denne parodien funker selv om du driter i både tegnefilm og basketball

b
a

I ettertid er vel Space Jam best husket for å være filmen der R. Kellys I believe I can fly dukker opp på soundtracket.

embed:http://www.youtube.com/watch?v=ig4fUOBwsbU

SØREN OGSÅ, nå ble dette en artikkel der R. Kelly blir nevnt. Hvis man er skribent og det skjer sier reglene at man skal inkludere minst ett avsnitt hvor man understreker at man har skjønt HVOR STORT GENI R. KELLY ER. Det har jeg verken kompetanse eller ork til, så her er en 10 minutters video av et fjols som snakker om Sunn O))) i stedet. Bør gjøre stort sett samme nytten.

embed:http://www.youtube.com/watch?v=1duvy3ewoks

Men, jo! Space Jam. Etter alle solemerker en relativt dårlig film, med Michael Jordan og Newman fra Seinfeld i hovedrollene. Du kan se hele her, men det gidder du ikke og dessuten, aldri så galt at det ikke er godt nok for parodi: denne dokuen om kampen mellom Tune Squad og Monstars mot slutten av filmen gir deg alt du trenger å vite uansett. Tune!