Denne parodien funker selv om du driter i både tegnefilm og basketball

I ettertid er vel Space Jam best husket for å være filmen der R. Kellys I believe I can fly dukker opp på soundtracket. embed:http://www.youtube.com/watch?v=ig4fUOBwsbU SØREN OGSÅ, nå ble dette en artikkel der R. Kelly blir nevnt. Hvis man er skribent og det skjer sier reglene at man skal inkludere minst ett avsnitt hvor man understreker at man har skjønt HVOR STORT GENI R. KELLY ER. Det har jeg verken kompetanse eller ork til, så her er en 10 minutters video av et fjols som snakker om Sunn O))) i stedet. Bør gjøre stort sett samme nytten. embed:http://www.youtube.com/watch?v=1duvy3ewoks Men, jo! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X