Agnes Ravatn prioriterte sex fremfor sjakk-vm!!

Ukas HIgh Five:Hver uke trekker vi frem noen som fortjener en high five, og spør om det du ikke visste du lurte på.I dag:Agnes RavatnHvem?ForfatterHvorfor?I forbindelse med 100-årsjubileet for kvinners stemmerett utgis Aschehougs Stemmer", en serie med 12 utgivelser, skrevet av 12 kvinner som vil bidra til den offentlige debatten. Tiende stemme ut er Agnes Ravatn med langdiktet “Ikkje”.… men aller helst vil hun tilbringe resten av livet sammen med Aina Stenersen og få flyvende pizzaer levert på døra.Ukas high five går til forfatter Agnes Ravatn, som i forbindelse med Aschehougs feiring av 100-årsjubileet for kvinners stemmerett har skrevet langdiktet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X