Ukas High Five: Film fra sør

Ukas High Five: Hver lørdag high fiver vi noen som fortjener det, og spør om det du ikke visste du lurte på.I dag: Elisabeth OpdalHvem? Daglig leder i Film fra SørHvorfor? Årets Film fra Sør-fesitval åpnet torsdag og holder det gående til søndag 20. oktober.Årets Film fra sør-festival åpnet på torsdag, og byr frem til søndag 20. oktober på over 90 filmer som ellers ikke ville nådd et norsk kinopublikum.Hvorfor film fra sør?–Me fokusere på deler av verden som produsere mykje god film, filmar som ikkje når det norske kinopublikum.Hvor går grensen til sør? Er den økonomisk eller geografisk?–Det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X