Smil og Gift møter Espen Klouman Høiner

EspenKlouman Høiner [32] insisterer på at han har mer kredibilitet enn Anders Danielsen Lie. Kanskje derfor han har hooket opp med Ibsen. Og Trondheim. Foto Signe F. Luksengard [6]: Så, Espen Klouman Høiner, er du deg selv – nok? – Heh, ehh. Ja. Det vil jeg si at jeg er. Vet du egentlig hva det betyr? Jeg vet ennå ikke om jeg har skjønt det helt. Skal Peer Gynt få Dovregubbens datter må han være seg selv nok. Og det betyr vel at man har nok med seg selv. At man driter i sine medmennesker. Men jeg er jo glad i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X