Revolverintervju

Vi ville snakke med Baltasar Kormákur om kinoaktuelle 2 Guns – og fikk det tidvis til. DET ER APRIL måned. På instinkt har vi kneppet en ekstra skjorteknapp på vei inn dørene til Hotel Continental. Vi skal tross alt møte en ruvende og anerkjent filmskaper. Men da vi presenterer oss forden islandske filmskaperen, forstår vi at vi kunne spart oss for innsatsen: - Night and day!? Ansiktet til Baltasár Kormakur lyser opp og munner ut i enivrig utlegning om et N&D-nachspiel i Bergen i 2001, og han sier “these giant bags of popcorn” med samme følelsesladde ettertrykkelighet som en skuespillerinne i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X