Lanseringsfest på Ingensteds fredag 4. oktober!

Velkommen til lanseringsfest for NATT&DAGs oktoberutgave fredag 4. okt på Ingensteds!Live: Arshad Maimouni DJ's: Karima Furuseth, Andreas Dahl, Kaman Leung + TBA Id: 20 CC: 0,-NATT&DAG feirer 25 år, og dette er noen av sakene du kan lese i vår jubileumsutgave:- 25 saker bare NATT&DAG kunne laget. Et utvalg journalistiske perler begått av N&D-redaksjonen siden 1988.- Kulturkrampen: I frykt for at Kultur-Norge skulle implodere i en sky av selvmedlidenhet inviterte Smil & Gift til dialogmøte i et kriseutrustet bomberom.- De som HATER N&D og de som ELSKER N&D snakker om N&D. - 25 år med motefoto på N&D-vis.- 25 år […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.