Kultursjokk for viderekomne

Det er ikke kulturutveksling, men interkulturelt,profesjonelt samarbeid som gjelder når tanzanianske musikere møter jazznestorerfra Vestlandet for å turnere og gi ut album. STEIN INGE BRÆKHUS ERMIDT i en setning om sosial dumping av kinesiske kulturarbeidere når hanåpner døren til et rom fullt av trommer, sofaer og lydutstyr. Vi er påInstitutt for Musikk og Dans ved Universitetet i Stavanger for å snakke om – oglytte til – den kommende skiva til kvintetten Tazano, en konstellasjonbestående av vel bevandrede norske og tanzanianske musikere i fri, skjøntpreferansebetinget, musikalsk utfoldelse over en afrikansk grunnpuls. Foruten Stein Inge på perkusjon, består Tazano av TorYttredal på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X