Kulturkrampen

I frykt for at Kultur-Norgeskulle implodere i en sky av selvmedlidenhet etter valget, inviterteNATT&DAG til dialogmøte i et kriseutrustet bomberom. Her er referatet.Oslo,20. september 2013:Smilog Gift står på hver sin melkekasse og forsøker desperat å overdøve detkonstante drønnet av klagende stemmer som fyller rommet. Omkring dem står,sitter, ligger og kravler en nærmest fulltallig kulturelite. De er velkledde,rene og velfødde, likevel ser de nærmest ubeskrivelig stakkarslige ut. Følelsenav å ha sunket altfor lavt har også en fysisk årsak: Møtet er lagt til bomberommet under Youngstorget, en forutsetning for at møtedeltakerne skulletørre å delta.Les også: Dialogmøte: Finnes det intelligent liv i samfunnsdebatten?[6] […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X