KrF-lassis slenger med kjeften

KrF-ungdomsleder slenger med kjeften om incestabort på internett,men hva prøver han EGENTLIG å fortelle oss? Rolf Webber kommenterer. Ungdomspolitikeren Emil André Erstad (22) fra regjeringspartiet KrFs ungdomsparti i Hordaland er i vinden etter at internett har fått tak i denne BA-artikkelen fra januar i fjor hvor han - gisp gisp, etc - uttaler seg passe talentløst om abortinngrep for incest- og voldtektsofre. Internett er i harnisk! En tulling fra et middelalderreligiøst ungdomsparti er ikke på lag med oss! D: :( TRIST SMILEY :( D: Følgelig går artikkelen som en FARSOTT gjennom de digitale irrganger som utgjør disse SÅSSÅJALE MEDIER som Trine Grung snakker ustanselig om. Hva faen er egentlig en FARSOTT? Er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.