KrF-lassis slenger med kjeften

KrF-ungdomsleder slenger med kjeften om incestabort på internett,men hva prøver han EGENTLIG å fortelle oss? Rolf Webber kommenterer. Ungdomspolitikeren Emil André Erstad (22) fra regjeringspartiet KrFs ungdomsparti i Hordaland er i vinden etter at internett har fått tak i denne BA-artikkelen fra januar i fjor hvor han - gisp gisp, etc - uttaler seg passe talentløst om abortinngrep for incest- og voldtektsofre. Internett er i harnisk! En tulling fra et middelalderreligiøst ungdomsparti er ikke på lag med oss! D: :( TRIST SMILEY :( D: Følgelig går artikkelen som en FARSOTT gjennom de digitale irrganger som utgjør disse SÅSSÅJALE MEDIER som Trine Grung snakker ustanselig om. Hva faen er egentlig en FARSOTT? Er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X