Kontaktannonse: Rik serber søker kone

Er du en ugift kvinne med sans for gull, fliser, pels og hvite dresser? I så fall kan Don Milisav Juan Gonzales Brzi være mannen for deg.

b
a

Den styrtrike serberens jakt på kone har visstnok gjort ham til noe av en kjendis i Serbia. Kontaktannonsen, bestående av 27 bilder av ungkaren poserende med eiendelene sine og en kort tekst med kontaktinformasjon limt inn et word-dokument, har alt sirkulert som e-postvedlegg i Brzis hjemland noen år.

Nå har den også spredt seg til den engelsktalende delen av Internett.

Det vites ikke om fremstøtet har båret frukter, men om du er en «pelskåpe, rifle og kake»-type jente anbefaler vi deg å gi det et forsøk.

Her er annonsen i sin helhet:

«To all unmarried ones who would like to spend their life by my side and within all the beauties of my home. Please look below at all the magic of my home that I have decorated with taste, perhaps just for YOU. Don Milisav Juan Gonzales Brzi, Contact: +33-#########»