HELGENS KONSERTANBEFALINGER

TOMMY TEE & DJ HERKULES m/VENNER (Blå, fredag) Mammaen din kjenner ham nok best som “han urbane” ved siden av Aqua-Lene på The Voice, men Tommy Tee har da også disket opp med deilig fredagsradio på P3 i 20 år. To timer hver fredag i to tiår? Her er det bare å bøye seg i tolvtommer-støvet. National Rap Show er endelig gammel nok til å drikke sprit, og Tommy og DJ Herkules feirer den store dagen med stjernespekket jubileumssending og eksklusiv etterfest på Blå. Se opp for: Annonserte supernavn som Lars Vaular, Jaa9 & OnklP, Kaveh og Don Martin, m. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X