God appetitt

b
a

I dag er smartphonen alt du trenger for en seksuell quick fix. Du laster ned en av de mange dateappene (les: knulleappene), og en syndeflod av potensielle sexpartnere strømmer inn for dine føtter mens du trykker rundt på iTronen din.

Størst på sexappene er selvsagt de homofile (takk gud for dere, dere bringer perversjonen videre!). Homoene har utnyttet sexpotensialet i nettet til det fulle helt siden småbarnsfedre i skapet brukte mIRC for å snike seg ut og gi blowjobs til unge fortstedsgutter langs veikanten mens kona sov.

Med årene har teknologien blitt mer avansert og tilfeldige møter i Frognerparken er blitt digitalisert. Nå har til og med de heterofile vokst fra kontaktannonser og pokes på Facebook (neida) og tatt en del i den nye seksuelle gullalderen.

Gran Canaria rundt på 80 ligg, Jules Verne hadde vært stolt!


Ja, du har all grunn til å være misunnelig på personen som først kom opp med denne business-idéen. Dersom likes og retweets trigger belønningssenteret i hjernen og gjør Facebook og Instagram til den nye antidepressiva, så kan du tenke deg hva som skjer med hodene til folk når de blir hekta på en app som direkte imøtekommer det nest mest grunnleggende i Maslow-pyramiden. Riktig, vi kjenner folk som ikke kan gå ut på byen uten å ha med seg både ett og to ekstra mobilbatteri.

2013: Året sexlivet døde med Iphone-skjermen.

Grindr

Grindr er homsebautaen i knulleapp-markedet. Med i overkant av syv millioner brukere på verdensbasis, er dette helt klart appen å åpne når du kjenner på den søte kløe. Befinner du deg i London (byen) uten å ha fått napp, må du ha vært utrolig uheldig. NATT&DAGs kilde hadde ganske nøyaktig 72 menn som ville ligge med ham sist han våknet i byen. Er vedkommende i samme blokk som deg, er han markert som “null meter unna” (som vår kilde sier: “Om han er null meter unna deg, er han allerede inni deg”). Er du på vei hjem fra London (klubben), bør du være litt mer forsiktig, da Grindr-bruk i fylla kan resultere i at du våkner opp til tom leilighet eller verre.

Da vi tester appen, scroller vi oss igjennom noe for enhver smak: store menn, små gutter, kjente menn (milliardæren som startet appen, naboen, en videojournalist fra Vice, vokalisten i IceAge) og ukjente menn – i tillegg til the holy grail: muslimske menn. Blant homse-appene har Grindr helt klart høyest puleratio, men pass opp for horer, Nigeria-scams og mindreårige gutter med skolefri dagen etter.

Pule-ratio:[smil6]
Digghet:[smil4]
Fail-faktor:[smil4]
Bli voldtatt- og dreptfaktor:[smil5]
Brukervennlighet:[smil3] (treg på android)

Scruff

Hadde Chuck Norris vært homo, så hadde han vært alles premietrofé på Scruff! Scruff virker som et nisjeprodukt for skjeggete tømmerhoggere på tretti pluss, men til gjengjeld er det vanvittig mye å velge mellom, uten at du trenger å scrolle forbi skruller, guidos og hipsterhomsene som florerer på Grindr. Gratisversjonen av appen er (i likhet med Grindr) håpløs, men så fort vi oppdaterer til pro-versjonen, kan vi lett manøvrere oss gjennom beardies verden rundt og sende woofs (pokes på Scruff-språket) til deilige, skjeggete kubanere. Denne appen kan også med hell brukes til å hooke opp med businessmenn på Radisson, om man liker one night stands med fjordutsikt.

Finnes jentene som skriver novellene i Cupido på ekte, eller? Mindfuck.

Her merker vi umiddelbart at det er mer rett-på-sak enn hos konkurrentene. Det er færre brukere, men på en annen side får du opp potensielle sexpartnere fra hele verden, og ikke bare i nærheten, slik som på Grindr. Dette gjør Scruff til den perfekte appen for sexturister. Gran Canaria rundt på 80 ligg, Jules Verne hadde vært stolt!

Pule-ratio:[smil5]
Digghet:[smil6]
Fail-faktor:[smil2]
Bli voldtatt- og dreptfaktor:[smil3]
Brukervennlighet:[smil2]

Tinder

En fersk studie utført av RFSU viser at 80 prosent av norske kvinner synes mobiltelefonen på sengekanten er bedre enn sex. Sædface. Men hah! Det man ikke visste er at de mest sannsynlig ligger der og scrrrroller seg gjennom villige guttefjes på sjekke-appen Tinder.

Pass opp for horer, Nigeria-scams og mindreårige gutter med skolefri dagen etter.

Tinder lar deg ikke være anonym, slik som de homofile appene gjør. I stedet logger den seg opp mot facebooken din i god orwellsk tradisjon, og bruker informasjonen derfra til å vise deg eksemplarer av det motsatte kjønn som befinner seg i nærheten av deg og som har felles venner og felles interesser som deg (felles likes: NATT&DAG og 4chan, for eksempel). Du trykker ja til dem du er interesserte i, og nei til dem du ikke liker, og når du har likt noen som liker deg, åpnes mulighetene for chat.

Fra et mannlig perspektiv:

Annenhver jente på gata i Oslo er søt, og samme ratio gjenspeiles på Tinder. NATT&DAGs mannlige “prøvekanin” har på et tidspunkt 40 damer i prat samtidig. Her strekker det seg fra uskyldige “Hei :)” til tilnærmeringer som “Hvis du hadde møtt meg på en øde øy, hva ville du gjort med meg?”, “Så … når møtes vi?” og “Hva liker du at jeg har på meg?”. Finnes jentene som skriver novellene i Cupido på ekte, eller? Mindfuck. Det er også litt creepy at noen jenter ser ut som de er 13 år (alder oppført: “21”. Pupper: ikke-eksisterende).

Fra et kvinnelig perspektiv:

NATT&DAGs kvinnelige testpanel deler mennene på Tinder inn i følgende kategorier: De som poserer eplekjekke ved siden av folkekjære kjendiser (Bjarne Brøndbo, Katrine Sørland), de som poserer med syke, glassaktige daterape-blikk, sleik og champagneglass i hånda, de som absolutt må gjøre noe “tullete” eller stå på hendene mens de TILFELDIGVIS flekser sin bare overkropper, de som er helt crazzzzy på byen liksom, de med snus rennende ned over tennene, han ENE som ser lovende ut, men som sikkert er en tilbakestående fashionsvenske (sorry) OG hei der er jo Eivind Trædal! LOL! Konklusjon: digital-cruising med dumme og deilige mennesker er vanskeligere for jenter enn for gutter, men muligheten er der, og det hjelper sikkert med noen glass vin.

Pule-ratio:[smil2]
Digghet: for gutter:[smil5], for jenter: [smil2]
Fail-faktor:[smil3]
Bli voldtatt- og dreptfaktor:[smil1]
Brukervennlighet:[smil5] Boblere:Down (tidligere Bang With Friends), Gaydar, Carrot dating, Diamond friends, Bamseklubben, Mink, Møteplassen.