FOALS-etterfest! DJs: Joachim Trier og Erlend Mokkelbost på Kjøkkenet

Etter Foals-konserten på Rockefeller fredag pakker de gode kompisene Joachim Trier (Oslo 31.august, Reprise) og Erlend Mokkelbost (Montée, KILLL, JR Ewiung) med seg platene i en pose (!) for å spille det nyåpnede Kjøkkenet på Rockefeller, der de lover fest til s(t)engetid.I posen sies det at de tar med seg Leroy Burgess sine samlede verker, noen nye remikser som må prøves ut (blant annet en med Barry Manilow), noen utvalgte låter fra ZE Records-katalogen, samt litt Cerrone, Change, Oliver og ikke minst noen glemte Jan Hammer-skatter.Det er gratis, det garanteres høy stemning og det blir tune-o-rama! Event finner du HER.embed:http://www.youtube.com/watch?v=Ug33eZvsSMI

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X