Eye Emma suksess

EyeEmma Jedi er vidunderbarna til Paul McCartney som ble booket til Øya før dehadde holdt en eneste konsert. Nåhar de hatt noen år på å øve og er klar for Norgesturné, solbrune etteralbum-mekking i Syden og med ny EP på repertoaret. Av de nye,norske flinkisartistene uteksaminert fra Paul McCartney-skolen LIPA er EEJintet unntak. Tilbake i gamlelandet har de med seg eimen av noe avslappetverdensvant, en ydmyk selvsikkerhet som bare kan komme av vissheten om at man erblitt ved sin lest og gjør det jækla bra der. Det kommer nok av den der erkeengelskemusikalske selvtilliten som sammen med stekeosen fra fish […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X