Det bor en ensom serber i oss alle

b
a

På boligjakt? Bak dørene til dette tilsynelatende helt vanlige huset på Singsaker i Trondheim skjuler det seg en teppebelagt himmel for de som elsker interiør av samme sort som den rike, ensomme serberen vi skrev om på mandag.

Etter noen år med leting etter det perfekte hjem er det er utrolig befriende å se et hjem der man bare kan flytte rett inn uten å pusse opp i et halvt år i forveien. Bortsett fra fantastisk dekor og interiør, kan eiendommen skilte med en kjeller med alle typer boder man trenger# matbod, snekkerbod og vedbod, teppebelagte gulv i alle rom, inkludert wc, dobbel carport, redskapsbod og overbygd klestørkeplass på tomten.

Fun fact: Den kontaktsøkende, rike serberen har vist seg å være så populær at vi har slitt med, og fortsatt sliter med, tekniske problemer på nattogdag.no i godt over et døgn, og vi har endelig gjort oss bemerket i Krakow.