Å rive eller ikke rive

Vi ønsket å skape en ny type sosialt rom.NATT&DAG HARMØTTCharlotte Rostad og Trygve Ohren, som driver RAKE visningsrom i Elgesetergate.I oktober flyttet de imidlertid ut av det lille, særegne huset med allevinduene og inn i naboen: En ærverdig, gammel bygård i jugendstil fra 1911.Oppholdet var midlertidig, siden det er bestemt at bygården skal rives. Dere laget altså et kunstprosjekt ut avbygården, Constant.Decay, medutstillinger, performance og konserter. Hvordan kom dere på det?– Vi fikk lyst til å gjøre dette med én gangvi fikk vite at bygget skulle rives. Elgesetergate fungerer godt som et bildepå hvordan det drives byplanlegging i denne byen. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.