Ukas High Five: Comoyo Filter

Fra venstre: Joakim Thorkildsen, Snorre Bryne, Lars Eirik Eide. Sist uke fikk vi vite at Telenor legger ned Comoyo View, med den triste konsekvens at Filter også mister plattform og finansiering. Likevel holder dere døra på gløtt for å fortsette som før. Gi oss en oppdatering: Hva kommer til å skje med Filter-bloggen? Ukas High Five: Hver fredag highfiver vi noen vi synes fortjener det, og spør om det du ikke visste du lurte på. I dag: Joakim Thorkildsen, Snorre Bryne, Lars Eirik Eide. Hvem? Redaktører for Filter, Norges beste film og tv-blogg. Hvorfor? Går en usikker fremtid i møte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X