Sunday Classics med DJ Skamløs på Ingensteds

Etter den søte kløe kommer det, eh, mer søt kløe? Noe sånt. Sunday Classics har ingen intensjoner med å stoppe kvelden etter sine klassiske konserter. De bare foretar et lite hamskifte og fortsetter. I den sammenheng har de har huket inn DJ Skamløs for kvelden og han tar deg med på en aldri så liten musikalsk reise i klubbmusikkens verden.

Han har lovet alt fra 60-tallslåter til funk, disco, house, indie-rock, RnB, hiphop, house, jungle, drum’n’bass, nu-disco and everything in between. Puuuh! Det er med andre ord ingen grunn til ikke å komme hva personlig musikksmak angår, så fremt du ikke higer etter smale sjangere som polsk selvmordsrock og gregoriansk barnekor.

Sunday Classics Night foregår på Ingensteds. Et relativt nyåpnet og oppussete fabrikklokale vis a vis Blå. Lokalet har en helt fantastisk arkitektur og du kan enten sitte på terrassen i vannkanten, nyte en drink inne i høyden på galleriet eller trygt plassert på dansegulvet foran DJ èn.

Inngang gratis, mer info finnes HER.

X