September-lansering

bedrag n11svik, snyteri, narringløgn og b- / list og b-2falsk forestilling, illusjonsanseb-, selvb-, synsb- / optisk b-SEPTEMBER:Sommer eller høst? Ute- eller innekos? Peis eller bading? Genser eller jakke? Solbriller?Åh, september, hvem er du? Du er sannelig ingenlett måned å bli klok på.September, denbedragerske måneden er over oss, og NATT&DAG markerer sommerens hale medeget bedrageri-nummer.Les blant annet om dette:Valgkampen omtilstedeværelsen: Om den norske valgkampens pinligste og mest bedragerskeøyeblikk.Italia vil bedras:Berlusconis appell har en helt konkret, politisk side som ofte underspilles,sier Europa-korrespondent og forfatter Simen Ekern. Han er intervjuet av HåvardNyhus.Speil, speil. Hvem erærligst i samfunnsdebatten her? NATT&DAG samlet landets meningselite til(et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X