Lukten av tran

Jeg kan ikke bruke hele livet mitt påutleiebransjen, det krever for mye krefter.“DERE FÅR SJOKK hvis dere kommerhit.” “Jeg måtte ringe herr Tran HVER DAG i over en måned for å få igjendepositumet.” “Visste dere at hans egentlige navn er Torstein Tyrann?”.Slik lyder et lite knippe uttalelser som omhandler Sør-Trøndelags mestberyktede hushai, Torstein Tran. Tran topper svartelisten over utleiere i Trondheimog på facebookgruppen “Ikke lei hos Torstein Tran”, kan man lese en rekkeskrekkhistorier skrevet av sinte leietakere. Gruppen var sist aktiv i 2011, menpå gata assosieres navnet Tran fortsatt med svindel og bedrageri. Mannen selv menerat han er snill som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X