James Blake henter inn hjelp fra Chance The Rapper på ny remiks.

De er begge norgesaktuelle i oktober, men før James Blake og Chance The Rapper (som oppvarmer for Macklemore & Ryan Lewis) inntar respektive Sentrum Scene og Oslo Spektrum, kan vi høre dem sammen på remiksen av Blakes “Life Round Here” fra brittens seneste album, Overgrown.- Jeg liker virkelig mixtapen hans (Acid Rap - journ.anm) og så ham opptre på South by Southwest. Jeg tenkte bare at stemmen ville fungere skikkelig bra. Jeg følte aldri at låta var ferdig, selv når den ble med på albumet. Jeg syntes alltid at det var rom for noe mer, fortalte Blake om samarbeidet i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X