James Blake henter inn hjelp fra Chance The Rapper på ny remiks.

b
a

De er begge norgesaktuelle i oktober, men før James Blake og Chance The Rapper (som oppvarmer for Macklemore & Ryan Lewis) inntar respektive Sentrum Scene og Oslo Spektrum, kan vi høre dem sammen på remiksen av Blakes “Life Round Here” fra brittens seneste album, Overgrown.

– Jeg liker virkelig mixtapen hans (Acid Rap – journ.anm) og så ham opptre på South by Southwest. Jeg tenkte bare at stemmen ville fungere skikkelig bra. Jeg følte aldri at låta var ferdig, selv når den ble med på albumet. Jeg syntes alltid at det var rom for noe mer, fortalte Blake om samarbeidet i går til Zane Lowe på britiske Radio.

Hør både originalversjonen og den Chance The Rapper-oppgraderte remiksen under.Få NATT&DAGs siste saker på epost! Eventuelt send oss en epost og spør om du kan få de i posten. Det blir et nei på det, dessverre. Prøvd epost?