Genanse og verdighet

Mangevil heller bli sett i mors lindex-bukser, enn å ta sjansen på å miste sitt egetfattede selv et sted utpå danseteppet.TIL DU MISTER ALLKONTROLL.Ruben Nesse, som har huket inn et av Oslos mest populære indieklubber tilBergen og Landmark, går så langt som å påstå at det var Get Dancy! som lærtehan å danse. Ikke vet vi om Ruben er en sånn som “egentlig ikke danser, men …”. Men det kan virke sånn, og i så fall erdet rimelig å tro at det var nettopp Get Dancy!-duoen Kristine Bjørnstad og SimenHerning, som fikk ham til å kaste hemningene. For til tross […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X