Et spesialskrevet syngende telegram fra Prince? Check!

Du vet du gjør noe rett når sjølveste Prince Rogers Nelson sender deg et spesialskrevet syngende telegram i anledning albumutgivelsen din, og nedenfor kan du se Janelle Monáes reaksjon da hun nylig fikk nettopp det (ca 2 minutter inn i videoen). Prince bidrar forøvrig på Monáes nye album The Electric Lady, som er ute i salg nå via Warner Music.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X