Bildeserie: Boardwalk Empire s04-lansering

I samarbeid med HBO Nordic hadde Natt&Dag lansering forBoardwalk Empire sesong 4 på Skyggesiden bar. Poker, old fashioned, 20-tallet og jazz stod på menyen, og vi spilte bort oljefondet og drakk opp arven med stil, i motsetning til hva Siv Jensen har planlagt.Foto: Aylin Eriksen

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X