Vinn: Øyanatt med Lot Lot 9 august

Runde to med konkurranser til Øyanatt med Lot Lot! Denne gang kan du vinne gjestelisteplass til fredag 9. august, med JETS, Kpolar, Hubbabubbaklubb og Seth Skizzo. F0r å sikre deg gratis inngang send en e-post med navnet ditt til konkurranse@nattogdag.no hvor du svarer på følgende spørsmål: Øyanatt på Lot Lot skjer på Dattera til hagen. Dattera til Hagen ligger på Grønland. Hvor mange isbjørner kan det maksimalt felles hvert år på Grønland? (Altså den store øya, ikke bydelen). Slingringsmonn: mye. Merk e-posten «Lot Lot 9. aug»

Gjestelistekonkurranse til Lot Lot torsdag 8. august finner du her.

Obligatorisk presseskriv-dump:

JETS består av to av dansemusikkens mest eksentriske og karakteristiske personligheter# Jimmy Edgar og Travis Stewart (også kjent som Machinedrum og som den andre halvdel av duoen Sepalcure).

Etter å ha vært venner i over 12 år var det uunngåelig at et musikalsk prosjekt som JETS ville bli virkelighet. Etter å ha bodd sammen i New York, turnert i Japan sammen, og nå flyttet sammen i Berlin, kom den første JETS Ep-en ut på det tyske plateselskapet og Berghain klubben sin# Leisure System. Dette markerer fire år med samarbeid mellom de to. Ved å ta gjenkjennelige elementer fra elektronisk musikk og subtilt forandre det til noe helt nytt, blir resultatet mer enn summen av bestanddelene.

De er begge sidestilt som talentfulle produsenter på hver sin kant av den elektroniske musikken. Sammen som JETS gir Jimmy Edgar sin elektro-funk feel over låtene mens Machinedrum gir lydbildet sine særegne rytmer og repetitive trommer.

Dette vil være Jimmy Edgar og Machinedrums første live opptreden sammen som JETS i Norge, og vi forventer et forrykende liveshow!

Seth Skizzo er en av tre bak konseptet (((Kids Love Bass))), som kjører kvelder på blant annet klubbene Blå, Jæger og Dattera til Hagen, både alene men også med gjester som Doc Daneeka, Dusky, DJ Pierre og Cosmin TRG for og nevne et lite knippe. Seth er en stor pådriver og bidragsyter til klubbscenen i Oslo, både som DJ og som promotør, og de siste årene har merket seg som en dyktig dj med et stort musikalsk spekter. Seth starter av kvelden i andre etasjen før JETS.

Da vår venn Emilio i Nabovarsel fortalte oss at Polar eller K (nå Kpolar) skulle gjøre comeback kunne vi ikke gjøre annet enn å booke han. Bergensprodusenten er en legende både i drum’n bass og elektromiljøer over hele verden. Tidlig på 2000-tallet lagde han noe av den mer interessante og kjølige Detroit elektroen, og samarbeidet med folk som John Tejeda. Vi er utrolig stolte over at han har valgt å legge livepremieren sin i Oslo til Lot Lot. Vi gleder oss til å høre gamle kjente låter som “out of the blue” og “love is the ear” ispedd nytt materiale fra en av Norges mest undervurderte elektroniske musikkhelter.

Hubbabubbaklubb er ett kollektiv bestående av noen av Norges desidert mest talentfulle unge produsenter. Sist Hubbabubbaklubb spilte hos Lot Lot leverte de en av de mer legendariske live opptredenene i vår lille 5 års historie. Vi har derfor gleden av å invitere to av gutta, Ollis & Pål til å spille b2b i førsteetasjen vår. Hubba gjengen har vært enormt opptatt på hver sin kant i de siste, André Bratten har gitt ut en knall skive på Full Pupp og fått æren av å spille i Øyafestival-parken, Joystick Jay er en svipptur til USA og har masse bra materiale kommende opp og Pål Ulv jobber med en knallskive med Kai Gundelach. Nei vi er rett og slett knallfornøyde med å gjengen i stallen vår av residents og ser frem til nok en uforglemmelig kveld Fredag 9 August i vår første etasje

X