Vinn: Øyanatt med Lot Lot 8 august

Ah,da har Øyanettene kommet dere. I bytte mot liv, helse og etmastercard får vi meske oss i Maaemo-kvalitets klubbookinger for enskakket helg. Som vanlig er det ikke lett å plukke en favoritt, deter rett og slett for mye untzogfor lite tid, men vi drister oss utpå og sier at Lot Lot & Resident Advisor-torsdagenmed houseveteran Chez Damier og ikke-fullt-så-house-veteran AnthonyNaples er det sterkeste kortet. Chez var instrumentell i utviklingenav moderne house og techno, både som produsent, DJ, klubbeier ogutgiver, mens Anthony Naples er en av de som fører arven videre. ITILLEGG får du livedebuten til prosjektet Kong Oscar, bestående avDJ […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.