Debutalbum fra frekkasen Naughty Boy

embed:http://www.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8Årets sang er en vågal tittel å gi til en låt (særlig i august) – som regel er det et rimelig sikkert symptom på lat musikkjournalistikk fra den som står for tildelingen. Men dømmer man i forhold til salgstall – som jo er noe så sjeldent som et objektivt parameter for musikksynsing – er det faktisk ikke helt hyperbolsk å foreslå at London-produsenten Naughty Boys første solosingel i alle fall er blant årets mest suksessfulle sanger. “La La La”, med gjestevokal fra Sam Smith (han som synger på Disclosures “Latch”, ja) er nemlig Storbritannias raskest selgende singel så langt i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X