Kastellnatt: N&Ds fem utvalgte bookinger

Festen i Slottsfjellet i Tønsberg begynner allerede om en uke. Og Kastellnatt om en uke og noen timer. Vi har plukket ut våre fem Kastellnattbooking-favoritter.RustieDa vi sist så skotske Rustie, headlinet han Webster Hall i NYC, sammen med trap/EDM-favorittene Flosstradamus. Da sistnevnte entret scenen hadde de med seg tjue svartkledde personer som poserte i forgrunnen, mens de pøste på med banale svisker bestående av overkomprimerte 808-trommer og portamento-pitchede sawtooth-synther, noe som så ut til å bli godt mottatt av den “drop”-tørste og “molly”-poppende amerikanske ungdommen. Grunnen til at vi velger å trekke frem dette, er rett og slett for å […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.