Førpremiere på førstesingelen til MIO

b
a

Deilig og dansbart.MIOs futuristiske klesstil tilsier at samtlige medlemmer sannsynligvis stiltepå audition til filmen Bladerunner. Da ingen i bandet endte opp med å få enrolle i filmen, fant de i stedet hverandre og dannet trønderhouse-kollektivetMIO. Det har resultert i tekster om dama du har tenkt på i hele dag eller kisendu håper på å pule i hele natt.

Natt & Dag har vært så heldige å få fatt i den ferske singelen til MIO, «ULUVIT». Låtener den første noensinne sluppet av bandet, som per dags dato har holdt detgående i tre år. 9. august slippes “MIO” på 12 tommer.

Vi ser for oss at den melankolsk samt dansbare lille sakenpasser seg i tette og svette klubblokaler, der publikum enten danserhypnotisert med til electropop-rytmene, eller kliner intenst på bakerste rad.

Sjekk ut “ULUVIT” selvher: