Ukas High Five: Milly Kakao

Hver fredag trekker vi frem noen som fortjener en high five, og spør om det du ikke visste du lurte på.I dag: Milly KakaoHvem: Kronprinsfamiliens hundHvorfor: Ble i dag mor til ni valperGratulerer! Hvordan er formen?– Takk! Jeg er sliten, men utrolig lykkelig.Hvordan er livet som mor, bitch, kollega og hund i dagens Norge?– Jeg jo helt fersk som mor, og det er foreløpig fantastisk. Spør meg på nytt om noen måneder, haha! Det er utvilsomt lettere å være tispe nå enn før jeg ble kongelig hund, dessverre må jeg nesten si. Men jeg opplever fortsatt ubehagelige ting ute på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X