Tipp topp Popludium!

Tipp topp Popludium!5.juni ble Trondheim kåret til årets kulturkommune. Ikke et åpenbart valg, ettersiste tidens debatt om trønderhovedstadens manglende kulturelle ambisjonsnivå. Konseptet"Popludium - en musikalsk unntakstilstand" er et bevis på detmotsatte, og at prisen er velfortjent. NATT&DAG opplevde fenomenet.ENERGIBOMBER. Vi sitter på digre puter i dengamle postgården i Dronningens gate 10. Trondheim Voices har inntatt bygget, ogstemmebåndene til det musikalske ensemblet leker seg i rommet. Stemningen eraggressiv, rytmen suggererende og repetitiv - som lyden av et tog i rasendefart - Satans tog. En av sangerinnene danser merkelig, en annen liggerhenslengt på en pute. Vi befinner oss i midten, på puten […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.