– Tegneserier er litt som Beastie Boys.

Selv om Natt & Dag anerkjenner ideen om journalistisk integritet, er ikke kultur-Norge større enn at vi iblant er pent nødt til å intervjue noen vi kjenner. Denne gangen er det snakk om Aksel Kielland, lederen av vår egen tegneserieavdeling og programsjef iOslo Comics Exposom går av stabelen på Deichmanske bibliotek på Grünerløkka denne helga.Hva skjer på denne expoen deres og hvorfor skal folk komme?Oslo Comics Expo (OCX) er Oslo og Norges flotteste tegneseriefestival, med fokus på kunstnerisk ambisiøse tegneserier for et hovedsakelig voksent publikum. Folk bør komme fordi tegneserier er kult, og OCX byr på flere kule tegneserier og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X