Sinjin Hawke på BLÅ i kveld!

Den Barcelonabaserte kanadieren Sinjin Hawke står bak en av årets beste klubbangers, Prom Nite, og bringer jaggu skoleballet til BLÅ i kveld!

Sinjin Hawke er en av de mest spennende produsentene om dagen. Med sin første offisielle utgivelse, The Lights EP, og en rekke remixer og edits, sjarmerer han med sin R&B- og Hiphop-inspirerte klubbmusikk.

På BLÅ i kveld er det Sinjin Hawke som headliner, men som en veldig god oppvarming står Trippy Turtle (en mystisk skilpadde som ikke har noe hjemland eller bakgrunn, egentlig), Ball’Em Up (Duoen Slick Shoota og DJ Skawr som drev Raw Juice i Trondheim [som også vant NATT&DAG-prisen for beste klubb!]) og Snap n’ Crackle (rytmebonansa:Bass, Trap, Jersey, Hiphop) i kø for å vrikke foten din. Eh … godt ment på en eller annen måte.

Vi anbefaler å ta turen innom. Sjekk ut remix under, og sjekk FB-event og mer info HER!

X