Klubb Kavalér

Nytt klubbkonsept i Fensalen: En klubbkveld uten dj ogmp3'er.Med masse folk som danser og
drikker vin i et flott rom. Til lyden avet sytten manns storband og lukten av 
friske blomster. Det er Klubb Kavalér.Initiativtaker er Eirik Glambek Bøe, kjent fra Kings of Conveniece og innlegg iBT om arkitektur, togtraseer og byplanlegging.– Tanken min er at klubbkulturen trenger nye idéer, sier han.– Elektrohouse liker jeg godt, men det finnes jo mange andrekilderå hente dansemusikk fra. Storband-musikken fra 1930-tallet hadde joet utrolig kult låtmateriale. Og da danset man pardans. Hvorfor skal ikke viidag få danse med en partner? Klubb Kavalér er ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X