Klassisk musikk, mat OG klubbing. På én gang.

Skal du oppleve klassisk musikk idenne byen er det vanligvis en relativt stiv affære, med priser som letter degfor flere hundre kroner og stram atmosfære. Med dette som utgangspunkt harklassisk pianist Bendik Finnerud satt sammen konsertserien Sunday Classics,hvor du kan se talentfulle unge musikere framføre klassisk musikk for kunfemtilappen, i avslappet atmosfære på nyoppussede Ingensteds, vis-à-vis Blå. Itillegg til musikk blir det mat fra kokker fra Fiskeriet, bar med fullservering og etter konsertene alt fra DJ's til metallkonserter, frem til 0300.Sweet.HVER SØNDAG HELE SOMMEREN. 19.00. INGENSTEDSFacebookevent her.CC: 50,-

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.