EDDIE C (CAN)

Common People og NATT&DAG presenterer albumaktuelleEddie C og N&Ds (Vi ♥)Skandinavia-nummer. I den anledning avholder vi en eksklusiv slippfest påLandmark.Vi har satt sammen en herlig trippel cocktail av DJs. Alletre med én ting til felles: et flust av deilige, tropiske låter som får selvden kaldeste nordmannen ut på dansegolvet. Line-up:EDDIE C (CAN)TARJEI NYGÅRD (Full Pupp)VELFERD (Untz Untz)EDDIE C (Endless Flight/Red Motorbike)Eddie C kan best beskrives som en av de mest fremtredendeartistene innen det som ofte blir omtalt som “ny disko”. I løpet avde tre siste årene har han vært med på totalt 25 EP-er og singler i tillegg tilen rekke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.