EDDIE C (CAN)

Common People og NATT&DAG presenterer albumaktuelleEddie C og N&Ds (Vi ♥)Skandinavia-nummer.

I den anledning avholder vi en eksklusiv slippfest på KlubbSting.

Vi har satt sammen en herlig trippel cocktail av DJs. Alletre med én ting til felles: et flust av deilige, tropiske låter som får selvden kaldeste nordmannen ut på dansegolvet.

Spilletider:

21:00 – 00:00 Admir Kenan og Tarjei Nygård

00:00 – 03:00 Eddie C

CC 100,-

Event: https://www.facebook.com/events/464810106933036/

EDDIE C (Endless Flight/Red Motorbike)

Eddie C kan best beskrives som en av de mest fremtredendeartistene innen det som ofte blir omtalt som “ny disko”. I løpet avde tre siste årene har han vært med på totalt 25 EP-er og singler i tillegg tilen rekke flotte remixer. Han har gitt ut musikk på anerkjente og veletablerteplateselskap som Sleazy Beats, Endless Flight og ikke minst Wolf Music. Han haren egen rå, upolert tilnærming til produksjon som gjør han til en favoritt hosde fleste DJene og produsentene i miljøet. Nylig ga han ut sitt andre album påEndless Flight.

Han har vært DJ siden sent 80-tallet og med det følger nødvendigvisen dyp og bred platesamling. I motsetning til mange av sine kontemporærekollegaer, kan Eddie C spille både seigt og mykt, men også hardt, pumpende ognådeløst. I platebagen har han med seg alt fra disko, funk, boogie, elektroniskpop, house og hip hop. Med et smil om munnen og teknisk kompetanse på nivå medde aller beste innen sjangeren, er det en fryd å se han stå bak spakene. Kortfortalt# vi gleder oss!

www.soundcloud.com/eddiec

www.residentadvisor.net/dj/eddiec

X