Bygdehasj, Bolt og Bergen

b
a

Søndag Summarum: Hasj funnet på bygde-fortau, vasallstaten Bergen prøver seg på humor og Usain Bolt fuckings vet om Norge. Her er ukas viktigste saker:

Ukas luring: En hjertestartgründer(!) ved navn Blodstrupmoen(!!!) mener man bør «lukke øynene og gå forbi» folk som trenger hjelp i livsfarlige situasjoner. Dette fordi det ikke eksisterer et oppfølgingsprogram for livreddere.

– Du risikerer å bli stående igjen som den store taperen i etterkant dersom du prøver å redde livet til noen, sier Blodstrupmoen.

Lenger ned i intervjuet innrømmer han imidlertid at oppfordringen om lovbrudd er en provokasjon:

– Jeg mener selvfølgelig ikke at man skal gå forbi noen som trenger hjelp, men det er nødvendig med så sterke ord for at folk skal våkne opp.

Blodstrupmoen, altså! God forståelse for hvordan norsk media fungerer og han bruker det på en slu og utspekulert måte, akkurat slik han gjør det på racerbilbanen i Flåklypa.

Ukas Kjendis.no-gjettelek:

– Å bli fulgt av en autist på twitter?

– Nei!

– Å tisse en jente i munnen?

– Ja!

– What!? Jeg vil ALDRI tro det!

Ukas lokalnyhet:Tvilsom sneip funnet i Salangen!

Faksimile: Salangen-nyheter (redigert)

Ukas knebling:Knebling av folk som tenker LITT uttafor kommunist-bobla i vaginalstaten/meningsdiktaturet AS AP-Norge er neppe nytt for noen, men nå når det nye høyder: Fritt Ord stapper 75 høvdinger i kjeften på blogger Peder Jensen, alias Fjordman, for å hindre ham å skrive sin mening om Breivik-saken.

Vevre sjeler som SVs Snorre Va(gina)l(stat)en har latt seg provosere av at en masseord-inspirator får penger for å skrive om 22/7. I den anledning er det kanskje på sin plass å minne om opplysningsfilosofen Voltaires kjente ord:

«Jeg er uenig i det du sier, men her er 75.000 kroner til å skrive bok om Breivik»

Ukas sjokkmelding: Aftenposten kan melde at en 19-åring liker kombinert. Sjokket ble litt mindre ekstremt da hun viste seg å være datteren til tidligere hoppsjef Jan Erik Aalbu, og jobber som profesjonell kombinertpromotør.

Ukas tilbakemelding:Grafitti-modell/17.mai-purist/FrP-politiker Aina Stenersen synes vi er kjipe og kjedelige:

Ukas viten: Man kan ikke styrte uendelige mengder Soya-saus fikk en amerikansk 19-åring erfare. Kvartveis ned i flasken sa kroppen stopp og sendte ham inn i et tre dager langt koma.

Ukas nordmann: Usain Bolt er ikke bare verdens raskeste man, fyren elsker jo faen meg Norge!Usain Bolt. Elsker. Norge! Han synes været er fint!! OG Steinar Hoen omtaler han som “en god venn av oss”!! Nor-ge! Nor-ge! Os-lo! Os-lo! Bis-lett Games! Bis-lett Games! JOS-TEIN BOLT!!! JOS-TEIN BOLT!!!

Ukas awesomeness: Kanye West ble intervjuet av NYTimes over maaaaange sider, hvor han fikk fritt spillerom til å si akkurat hva han mente:

Ukas schizo:En flott svindelsak ble rullet opp i Sverige denne uken, da en kvinne som har påstått at hun ikke engang klarer å løfte en melkekartongviste seg å være i stand til å stå i stige og ri hest. Kvinnen nekter skyld. Det har seg nemlig slik at hun har flere personligheter. Blant dem en rytter, en stigeklatrer og – belelig nok – en multihandicapet ikke-melkekartingløftende rullestolbruker som har mottatt 20 millioner kroner i stønad.

Ukas dødsfelle:Denne uka kom avsløringen om at det erlivsfarlig å spise oppdrettsfisk. Panikk spredte seg idet nasjonalmaten ble angrepet, og hva gjør den psykopatiske Norsefire-regjeringa? Joda:DE SKAPER EN DØDSFELLE HVOR DET PLUTSELIG ER FARLIG Å IKKE SPISE FISK. Lisbeth Berg-Hansen gnir seg i lakseluktende hender og snurrer på stolen i sin underjordiske nordpolen-base.

Ukas reklameplassering: – Skal faren ha slått gutten så han fikk brudd på hodeskallen, snøvler VG. -Pappaperm, det var verdt kampen, svarer fellesforbundet.

Ukas borgelige: Det konservative tidsskriftet Minerva anmelder antologien Signaler, og klarer selvsagt ikke å dy seg for å be de unge forfatterhåpene “klippe håret og få seg en jobb”.

Ukas akronym: Vi gratulerer Arbeidernes ungdomsfylking i Sør Trønderlag (AUFiST) med 100-årsdagen. OG med ÅRHUNDRETS mest legendariske akronym!

Ukas lolleste vasallstat: Bergen har arrangert “Humorfest”. På sin plass, siden “alle de fremste komikerne i Norge kommer fra Bergen”.

LOL påstand! Vi siterer:

Men… åå.. NEI, de får bare holde på, ass.