Bilder: Øya Open på Dattera!

Fredag kveld arrangerte Lot Lot i samarbeid med Øyafestivalen, Red Bull og Wimp: Øya Open på Dattera til Hagen. Ingen ringere enn Andrés (US) stod for musikken i andre etasje, men etter hva vi selv husker skal bakgården vært det travleste området gjennom kvelden. De sier jo at Osloborgerne er bortskjemte, vi skulle bare nevne det igjen. Se bilder:

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X