Bilder fra lanseringsfesten på Gaasa

Look what we did!NATT&DAGs Skandinavia-nummer for juni og juli kan du nå finne (overalt) i Oslo, Bergen ,Stavanger og Trondheim.Takk til Gaasa for vertskapet og servering med sprengt kapasitet. Takk til Andreas Tylden, Christian Forsberg og Harald Fossberg for musikken.Her er noen av det du kan lese om i Skandinavia-nummeret:Stor guide til Skandinavias beste festivaler48 timer på danskebåtens dansebandcruise: Hvor klemmer lakkskoen når den kjipeste representanten for den såkalte middelklassen prøver å holde følge med de mest joviale representantene fra dansebandspublikummet?Svenske og danske anmeldere fra N&Ds søsterpublikasjoneranmelder/slakter norske kulturperler.Kaospilot-studiet i Århus: selvhjelpsbok i studieformat elleranerkjent læreinstitusjon som sitter på løsningen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.