Ukas Kortfilm: West of the Moon

Basert pådrømmene til hundrevis av barn.“That is the trouble with thesethings. Just when they start to get interesting, you end up awake”.Endelig har denne visuelletriumfen gjort seg ferdig med festivalsirkulasjonen og funnet veien til Vimeo. West of the Moon er en Amelie-aktigeventyrfilm (komplett med trekkspill og fargekorrigering for viderekomne) om engammel mann som står opp og… ja, ting skjer, kan vi la det bli med det? Detville nærmest være et overgrep å forsøke å redusere denne mesterlige øvelsen idrømmelogikk til et kort synopsis avsluttet med en tom dvd-coverfrase á la “ogennå har vi bare så vidt kommet til fortekstene…”Eventyret er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.