Ukas High Five: Henning Warloe

Hver fredag trekker vi frem noen som fortjener en high five, og spør om det du ikke visste du lurte på.I dag: Henning WarloeHvem?Stortingspolitiker for HøyreHvorfor?Høyre har avsluttet landsmøtet ogligger an til å gjøre sitt beste valg siden 1909. Warloe har måttet tåle mye pepper (og kritikk), men fikk i helgen skryt av Erna - samt masse retweets og følgere på twitter. Dette lukter comeback.Nå, hva går det i om dagen? Får du drive med politikk eller blir det mest trylling og tweeting?–Trylling har jeg nok lagt på hyllen for lenge siden. Synd, for “Vil du bli med hjem og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X