The Great Afterparty

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET / GJESTELISTA ER FULLVi har fortsatt gode nyheter selv om du ikke stakk av medbillettene vi delte uttil den eksklusive førpremieren av The Great Gatsby.Ofte holder det med “eksklusivt”, og det har du fortsatt muligheten til å være med på# etter filmvisningen blir det litt av en etterfest på Hotel Continental! Bendik Baksaas stiller opp med band, burlesque-dansere skaper stemning + + +Send en mail til danby@nattogdag.no med ditt fulle navn. De 20 første får gjestelisteplass til seg selv og en venn! Merk mailen “ETTERFEST” i emnefeltet. Førstemann til mølla!I MORGEN, 15. MAI KL. 21:00!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X