Ny singel: Kaveh feat. Newkid

b
a

Grünerløkka-rapperen Kaveh Kholardi har vært lovende lenge. I dag slipper han “Börja om”,i et transskandinavisk samarbeid med svensken Newkid. Låtaer en del av den kommende EP’en “Hjertet kommer først”.

Hvem er Kaveh?

Jeg er i utgangspunktet bare en 18 år gammel gutt fra Grünerløkka i Oslo, som er heldig nok til å kunne drive med musikk på et profesjonelt plan.

Hvordan møtte du Newkid, og hvem er han egentlig?

Jeg har først og fremst hatt et forhold til musikken hans siden produsenttrioen Tailors viste meg et par utkast de hadde fra samarbeidet med han. Det er vel omtrent 2-3 år siden nå. Jeg har alltid hatt i tankene å få han med på en låt. Det her var rette øyeblikket, og det klaffet virkelig!

Hvem prøver dere å treffe med “Börja om”, og er det Newkids skyld at tittelen ble på svensk?

Ja, forsåvidt. Jeg er ikke så veldig opptatt av musikalske normer. Synes det å ikke ville begynne på nytt oppsummerer låten utrolig fint, altså det å ‘börja om’. Samtidig vil jeg at folk lettere skal etablere et forhold til Newkid sitt parti også.

Fortell oss om EP’en din! Er du fornøyd, og hva kan folk vente seg?

Denne EP’en er et stykke arbeid som jeg er stolt av. Det skal være med på å gi folk en pekepinn på hvilken musikalsk retning jeg beveger meg i, og hvordan debutalbumet mitt kommer til å høres ut. Jeg gleder meg skikkelig til å slippe EP’en! Lenge leve hiphop.

Se Kaveh og Newkid fremføre singelen på Senkveld i kveld, eller sjekk den ut her!

Få NATT&DAGs siste saker på epost! Eventuelt send oss en epost og spør om du kan få de i posten. Det blir et nei på det, dessverre. Prøvd epost?