Lanseringsfest x 3 med Hove!

Akkurat det man trenger i begynnelsen av våren: flere gode grunner til å arrangere superfest! Vi lanserer vårt Nittitalls-nummer (mai-nummeret, om du vil) med eget Hove-bilag! Og når Hove fusjoneres inn i vår avis må vi jo i både tradisjon og av vilje få til å finne en passende torsdag for å matche med Hoves programslipp også. Og det klarte vi:Hovefestivalen markerer at 2013-programmet er klart og at en ny, psykoaktiv festivalplakat har landet. Ogfor en lineup:Kings of Leon (US), Frank Ocean (US), Calvin Harris (UK), Phoenix (FR), Volbeat (DK), The Script (IRL), A$AP ROCKY (US), Cee-Lo (US), Crystal Castles […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X