Førpremiere på LOVELOVELOVE sin nye singel

Tre ganger kjærlighet.LOVELOVELOVE sprer varme gjennom den nye singelen, “Eye See You”. Bandetbestår av Simon Bergseth, Edvard Seim og Axel Skalstad, Ida Holmen og HannaFuruseth, og gjengen har blant annet gjort support for Omar Rodriguez (The MarsVolta).Lytt & dans!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X