Driv DANK på Badstugata i kveld!

DANK feirer lansering av sin femte utgave og feirer det hele med en fest på nye Badstugata. Inngang koster 50 kroner (!!!), men da får du også en lapp som du bytter mot et eksemplar av bladet når du er ferdig for kvelden.I utgave fem kan du lese om Gustav Tønnesen, Hennin Braaten, Jerome Cambell, Bronze 56K, Richard Gilligan, Static 4, skateturisme i Sør-Øst Asia og praktiske hodeplagg.DJ Chali spiller fra kl. 23:00.Facebookevent her!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X