Ukas Kortfilm: Jeg eller deg, baby

Kjærlighet gjør dum. Skikkelig dum.Odin og Asta har tatt det storeskrittet og flyttet sammen, men allerede før pappeskene er tømt begynner de smågnisningene# de som har det med å vokse i størrelse om noen forsnakker seg.En kan benytte et vell av adjektiver iomtale av rom-coms som Notting Hill, Love Actually eller JenniferAnistons samlede, men ordet tøff faller oss ikke inn. Richard TidemannHavdahls Jeg eller deg, baby er ganske enkelt skikkelig tøff, ogundertegnede er fristet til å påstå at årsaken ligger i at filmskaperen førstog fremst er actionfantasten, ikke rom-com-hulken. At tittelen har schwung somen Schwarzenegger-oneliner, burde nesten være bevisførsel nok, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.