Tremoro Tarantura til Roskilde!

- Vi utviklet jo aversjon mot bløtesoveposer, urinlukt og gjørme etter å ha vært på Roskilde et par år på rad. Såvi skulle aldri dra dit igjen.Men denne gangen så får vi betalt, og det rettferdiggjørdet meste.Foret par uker tilbake tok vi en prat med Tremoro Tarantura i anledningsingelslipp av låta “Cameneon”. Hvem og hva Tremoro Taranturaegentlig er, er fortsatt usikkert, men at de i sommer skal spille påGloria-scenen på Roskilde er bombesikkert. Bandet blir dermed det 11 norskebandet på festivalen, og det første noensinne til å representere det nyoppstarta plateselskapet Kakao Musikk i Trondheim.Påspørsmålet om hvordan det oppleves å […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.